Cégünkről

Az Inspirion Hungaria Kft., 2007 januárjában kezdte tevékenységét Budaörsön a német Inspirion GmbH leányvállalataként. Az anyavállalat székhelye kezdetek óta Bréma.

 

A cégcsoport sikerének záloga 3 fő alapelvünkben keresendő:

  •         Függetlenség, megbízhatóság és lojalitás az ügyfelek és üzleti partnerek felé
  •         Rugalmasság és a piac gyors változásaira való reagálás
  •        Folyamatos törekvés arra vonatkozólag, hogy a cég szakmai hátterét a piac elvárásainak szolgálatába állítsa.

 

Reklámajándék nagykereskedés vagyunk, kizárólag viszonteladó partnereket szolgálunk ki. A cég megalakulása óta folyamatosan növekszik és terjeszkedik nem csak Európában, hanem világszerte. 

 

Az Inspirion Hungaria Kft. életében a 2016-os év mérföldkőnek mondható, hiszen Budaörsről Törökbálintra költöztünk egy közel 5000m2 telephelyre a Törökbálinti Depo közvetlen szomszédságába. Az új telephelyen a 8000 raklapos raktár és az 500m2 iroda, valamint bemutatóterem mellett, saját emblémázó műhelyünk is helyet kapott, amelyet folyamatosan fejlesztünk.

 

Nem célunk az árak leverése, elsősorban a termékeink minőségével és a kiszolgálási színvonalunkkal szeretnénk teret nyerni.

A termékek köre a szóró tollaktól kezdve a textil termékeken át az exkluzív ajándékokig több mint 2000-féle termékes kínálat.

 

Cégünk a magyar piac mellett a szomszédos országok, valamint Bulgária, és egyes nyugat-európai országok kiszolgálását is végzi emblémázott reklámajándéktárgyakkal.

 

Bízunk benne, hogy Önt is ügyfeleink között üdvözölhetjük hamarosan.Amennyiben további információval tudjuk segíteni munkáját, kérjük, keressen minket!